Следвайте Гласове в ТелеграмС подкрепата на най-популярния информационен портал в България

...
Следвайте Гласове в ТелеграмС подкрепата на най-популярния информационен портал в България
Коментари Харесай

Намерете по-добра работа и стаж в WorkTalent - новата платформа на Dir.bg

Следвайте " Гласове " в Телеграм

С поддръжката на най-популярния информативен портал в България Dir.bg през днешния ден се сложи началото на новата платформа за работа и стаж WorkTalent.com

Интуитивна, съвременна, интерактивна, тя дава опция на всеки, който кандидатства, да открие своя подобаващ шеф и да се показа по-добре, освен по обичайния метод посредством автобиография, само че и при предпочитание посредством видео визитка или авансово изявление.

Платформата започва с над 1500 разгласи за нови работни позиции и стажове, обявени от 25 водещи работодатели в България - LIDL, DSK, A1, Yettel, Vivacom, Easy Credit, UBB, Postbank, Ibank, Procredit, Sopharma Trading, Questers, TEVA, Coca Cola Europacific partners, Luxoft, TBI bank.

WorkTalent си сътрудничи и с водещите организации за намиране на работа като Easy Consult, Adecco, Manpower, Astrea, Toro Groups, TopSkills.

Две години и половина след старта на плана ни за студентски стажове " Идеалният претендент ", към този момент можем да споделим с вас няколко вести:

- " Идеалният претендент " прераства в платформа за търсене на работа и стажове " WorkTalent " ;

- Всеки от вас ще получи опция да усъвършенства представянето си пред фирмите, като с изключение на изпращането на автобиография, може да отговори на 16 въпроса в нашето авансово онлайн интервю;

- Можете да се визиите и с видео визитка - по този метод печелите конкурентно преимущество, с което да насочите вниманието на фирмите към себе си;

- Работодателите получават опция да ви зададат значими за тях въпроси, които да усъвършенстват вашето онлайн интервю;

- На избрани разгласи ше забележите опция за " Бързо кандидатстване ". По този метод фирмите ще ви дадат и опцията да кандидатствате единствено с две имена, контакти за противоположна връзка и опционален текст за вашето показване. Дори обявата да ви дава опцията за " Бързо кандидатстване ", на по-късен стадий можете да завършите в допълнение и вашето в детайли кандидатстване.

Добре пристигнали в WorkTalent.com!

 

 

Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР